Reparatie

Wij komen bij jouw aan huis of op locatie want met met onze bus kunnen we overal komen. Wij hebben onze werkplaats bij ons. Ter plekke maken we je fiets en wij komen ook op de fiets (in de winter met de bus of als je verder weg woont). Wij repareren alle fietsen “ook internet gekochte fietsen”. Maakt ons niet uit welke fiets of wat er aan mankeert wij fixen het. Wij hanteren vaste heldere prijzen “arbeid en onderdeel is één prijs”.

Brenda Steijn van Middendorp

Brenda Steijn repareert graag jouw fiets.

Waarom een onderhoudsbeurt?

Wat we veel meemaken is dat mensen net zo lang doorrijden tot de fiets echt stuk is. Vaak zijn de kosten dan hoog en vooral hoger dan als je jaarlijks onderhoud zou doen aan de fiets. Veel handelingen in de onderhoudsbeurt zijn dan ook preventief. We krijgen vaak te horen “dat had ik eerder moeten doen”. Omdat wij ergens voor staan geven wij op een onderhoudsbeurt één jaar garantie. Op deze manier moeten wij zelf zorgen dat de fiets goed gemaakt is. Als er namelijk wat is moeten wij weer naar jou toe komen fietsen om de klacht te herstellen. De garantie is op het afstellen van remmen, ketting en versnelling. Tevens vervangen we eenmalig per jaar je binnenband gratis indien je een lekke band zou hebben. Waarom?  Gebleken is dat dit de grootste ergernissen zijn van de fietsende fietser. En wij zijn er voor om daarvoor te zorgen, vandaar dat we het een zorgplan noemen. Als er onderdelen versleten of defect zijn, dan kunnen we die in overleg vervangen. Onze vaste prijslijst bied je houvast voor het bedrag dat je daaraan kwijt bent. En uiteraard houden we onze vakkennis voortdurend op peil, zodat we altijd optimaal voor je fiets kunnen zorgen.

Wat doen we bij een onderhoudsbeurt?

– Smeren diverse delen met T9

– Controleren en oppompen banden

– Controleren en afstellen ketting

– Controleren verlichting

– Controleren en afstellen remmen

– Controleren spakenspanning en richten wielen

– Controleren en afstellen speling wielen en balhoofd

– Controleren Trapas

– Controleren en afstellen versnelling

– Controleren zadel, stuur en handvatten goed vast

Als er onderdelen versleten of defect zijn, dan kunnen we die in overleg vervangen. Onze vaste prijslijst bied je houvast voor het bedrag dat je daaraan kwijt bent. En uiteraard houden we onze vakkennis voortdurend op peil, zodat we altijd optimaal voor je fiets kunnen zorgen.