Brinckers: betaalbare kwaliteit

Bij Brinckers geloven we dat iedereen toegang moet hebben tot een betaalbare e-bike van goede kwaliteit. Wij reizen door heel Europa om de beste onderdelen bij elkaar te brengen om zo een hoogwaardige e-bike te kunnen ontwerpen. Wij ontwerpen onze e-bikes met de grootst mogelijke zorg en passie!

Waar moet je aan denken bij een e-bike van Brinckers? Comfort, kwaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Onze motivatie? Jouw fietsplezier: jij moet veilig en zorgeloos rondrijden. En dat maakt een Brinckers meer dan zomaar de eerste de beste e-bike.

Brinckers beweegt met je mee

 

Wat is de beste e-bike?

Brinckers getest

De elektrische fietsen van Brinckers zijn in diverse (elektrische) fietstesten meegenomen. De bekendste test is toch wel de ANWB elektrische fiets test 2019. In deze test zijn verschillende Brinckers e-bikes getest en om alvast wat te verklappen: ze kwamen allemaal erg goed uit de test!

In de ANWB test van 2019 vinden we een aantal Brinckers reviews terug. Zo zijn onder andere de Brinckers Brisbane M310, de Brinckers Boston, de Brinckers Granville Sport en de Brinckers Baxter getest. En ze zijn met vlag en wimpel geslaagd! Benieuwd naar het testoordeel?

Om te testen hebben we diverse fietsen staan.

Maak een afspraak

 

Op de fiets naar het werk

Ben je de files zat en zou je graag meer bewegen? Dan is op de e-bike naar het werk helemaal niet zo’n slecht idee! De Brinckers Granville Sport is de ultieme woon-werkverkeer fiets.

 

Brinckers

Welke Grandville kies jij?

 

Brinckers

 

Brinckers e-bikes voor woon-werkverkeer

Op de fiets naar je werk is gezond, duurzaam en efficiënt. Woon je 20, maximaal 30 kilometer van je werk vandaan? Dan kun je die afstand prima op de fiets overbruggen! Op een e-bike van Brinckers leg je dit soort afstanden met gemak af en je krijgt meteen je dagelijkse portie beweging! De woon-werkverkeer modellen van Brinckers zijn ontworpen naar de wensen van de moderne commuter: comfortabel, slim, snel en praktisch. Dus wat houdt jou nog tegen?

 

 

Welke Brisbane kies jij?

 

Brinckers e-bikes voor in de stad
Een e-bike is er niet alleen om mee naar je werk te rijden of om mee te toeren. Ook je dagelijkse ritten worden een stuk leuker (en makkelijker) op een elektrische fiets! Rijd je voornamelijk korte stukjes en functionele ritjes, dan ben je op zoek naar een elektrische stadsfiets: onderhoudsarm, makkelijk te bedienen en betrouwbaar. Natuurlijk kun je er ook mee naar je werk, en ja: je kunt er ook prima mee toeren als je dat wil! Maar deze e-bikes zijn gemaakt voor veel vlieguren en gebruiksgemak. Zodat je altijd ‘even de fiets pakt’ in plaats van de auto.

 

Brinckers

Welke Baxter kies jij?

Brinckers

Welke Baxter kies jij?

 

Nog veel meer mooie en vooral goed fietsen vindt u op de   website